News Flash:

Supa de peste cu vin alb

23 Iunie 2011
951 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de peste cu vin alb
Ingrediente: 300 gr ton sau somon 300 gr macrou 300 gr cod alb sau pangasius 4 cartofi albi, mari 2 cepe albe, mare 4 catei de usturoi 1 legatura patrunjel 1 bucata pastarnac 150 ml vin alb, demisec 1 rosie mare sau pasta de tomate sare piper verde ulei de masline Mod de preparare: Se curata foarte bine pestele, se indeparteaza coada si capul, se taie apoi felii si se pune intr-un vas cu putina sare. Ceapa alba, pastarnacul si 4 catei de usturoi se toaca marunt si se pun la prajit, in ulei incins, 5-6 minute. Cartofii se curats de coaja si se toaca cubulete mici, iar rosia se taie feliute subtiri sau se adauga pasta de tomate. Intr-o oala se pun cartofii cubulete, rosiile felii, sare, piper, dafin si apa cat sa le acopere bine si se pune la fiert la foc mic. Dupa un sfert de ora, se lasa amestecul la racit. Cand este rece, se trece prin blender, oprindu-se cateva bucati de pastarnac, se adauga pestele felii si cateva linguri de ulei de masline plus vinul alb si se mai lasa la fiert inca 15 minute. Se adauga legatura de patrunjel tocata marunt, apoi dupa doua clocote se opreste focul. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.myrecipes.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

icre drob gin ardei umpluti naut
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1243 viz    0 com
1946 viz    0 com
995 viz    0 com
969 viz    0 com
1072 viz    0 com
1051 viz    0 com
2145 viz    0 com
2509 viz    0 com
1582 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016922 (s)