News Flash:

Supa de peste cu ardei

5 August 2011
959 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de peste cu ardei
Ingrediente: 1 catel de usturoi 1 ceapa 1 ardei gras galben 1 ardei gras rosu 500 g file de crap dezosat 10 g unt sau margarina 1/2 l concentrat de legume sofran sare piper Mod de preparare: Usturoiul si ceapa se curata, usturoiul se zdrobeste, ceapa se toaca marunt. Ardeii, curatati de seminte si nervuri, se taie fasii subtiri sau cubulete. Se spala pestele, se zvanta si se taie bucatele mai mari. Se incinge grasimea si se pun la calit ceapa si usturoiul, apoi se adauga ardeii si se mai lasa cca 8 minute. Se toarna zeama de zarzavat, se pun bucatile de peste si se lasa sa dea in clocot. Se adauga condimentele, se acopera oala cu un capac si se lasa supa sa fiarba 5 minute. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

clatita ardei gras branza sarata fructe glasate usturoi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1521 viz    0 com
1148 viz    0 com
1669 viz    0 com
1099 viz    1 com
1661 viz    0 com
1498 viz    0 com
1600 viz    0 com
889 viz    0 com
1917 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018584 (s)