News Flash:

Supa de peste

9 Mai 2011
1127 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de peste
Ingrediente: Pentru supa: 1,5 kg peste marunt 1,5 kg peste mare bucati 1-2 capete de peste 18 felii de franzela 2 rosii 2 cepe 4 catei de usturoi 10 fire de patrunjel 2 foi de dafin o crenguta de cimbru o bucata coaja de lamaie sare piper Pentru maioneza cu usturoi: 4 galbenusuri 4 catei de usturoi 20 cl. de ulei de masline sare piper Preparare: Puneti intr-o oala rosiile taiate bucati, ceapa si usturoiul tocate, patrunjelul, foile de dafin, cimbrul si coaja de lamaie. Adaugati capetele de peste, spalate bine in apa rece, si pestele marunt. Turnati deasupra 2,5 l de apa, sarati si piperati. Lasati-le sa fiarba 25 de minute, apoi treceti-le printr-o sita fina (cu zeama cu tot). Puneti pestele si legumele pasate intr-o oala, adaugati bucatile de peste mare si lasati-le sa mai clocoteasca 12-15 minute, la foc potrivit. Preparati maioneza: puneti intr-un bol galbenusurile, usturoiul presat, sarea si piperul; turnati uleiul putin cate putin, si amestecati ca la maioneza. Cand este gata, incorporati 3 linguri cu supa de peste. Supa si pestele se servesc calde, iar separat - painea prajita unsa cu maioneza cu usturoi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bolle usturoi patrunjel dafin patrunjel tocat
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3347 viz    0 com
1168 viz    0 com
3648 viz    0 com
1992 viz    0 com
2627 viz    0 com
2021 viz    0 com
2217 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1775 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013313 (s)