News Flash:

Supa de pepene galben

26 Iulie 2013
1493 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 pepene galben de marime medie
1 iaurt degresat
100 ml ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:

Curata pepenele galben de coaja si paseaza-l intr-un blender pana obtii o pasta cremoasa. Adauga iaurtul, uleiul de masline si condimenteaza cu sare si piper. Amesteca pana obtii o pasta foarte fina. Las-o la racit timp de o ora. O poti servi cu branza Emmental si coaja de portocala rasa.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene galben iaurt degresat blender pasta cremoasa branza emmental
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013079 (s)