News Flash:

Supa de pepene galben

26 Iulie 2013
1432 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pepene galben de marime medie
1 iaurt degresat
100 ml ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:

Curata pepenele galben de coaja si paseaza-l intr-un blender pana obtii o pasta cremoasa. Adauga iaurtul, uleiul de masline si condimenteaza cu sare si piper. Amesteca pana obtii o pasta foarte fina. Las-o la racit timp de o ora. O poti servi cu branza Emmental si coaja de portocala rasa.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene galben iaurt degresat blender pasta cremoasa branza emmental
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1444 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014107 (s)