News Flash:

Supa de pastarnac, cu paine coapta

18 Aprilie 2012
2021 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de pastarnac
Ingrediente:

500 g pastarnac tocat
20 g unt
1 ceapa tocata
500 g cartofi taiati cuburi
6 frunze de salvie
1.25 l apa
2 cuburi concentrat de pui
125 ml smantana
paine coapta

Mod de preparare:


Se incinge untul intr-o oala la foc mediu. Se pune ceapa la calit timp de 5 minute. Adaugam apoi pastarnacul, cartofii si salvia si amestecam. Adaugam apa si cubul de pui. Marim intensitatea focului si dam in clocot, dupa care reducem focul la minim si lasam sa fiarba, cu oala partial acoperita, timp de 30 de minute. Lasam sa se raceasca si apoi procesam supa intr-un blender. Incorporam si smantana si amestecam. Punem din nous supa crema la incalzit si apoi punem supica in castronel. Se serveste cu paine coapta.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastarnac unt ceapa cartofi apa smantana paine coapta oala blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012991 (s)