News Flash:

Supa de pastai dulci

31 Martie 2011
1682 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de pastai dulci
Mod de preparare al acestei retete vegetariene:
Pastaile se taie in jumatati si ceapa se taie in inele subtiri. Se curata castravetele de coaja si se taie in felii subtiri. Intr-o oala se pune la fiert jumatate de litru de supa de legume. Se adauga orezul si se fierbe 15-20 de minute sub capac.

In acest timp se pune la topit untul sau margarina intr-o oala mare. Se calesc pastaile, ceapa si castravetele. Apoi se adauga restul de supasi se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute la foc potrivit.

Spanacul se taie si impreuna cu orezul si restul de supa se adauga la supa de legume. Acesta se lasa sa dea in clocot si se condimenteaza picant cu sare, piper, zahar si nucsoara. Usturoiul verde se taie inele si se presara in supa.

Ingredientele retetei vegetariene:
500 g pastai dulci (mazare verde)
o lingura si jumatate de unt sau margarina
2 legaturi de ceapa verde
200 g de castraveti de salata
100 de grame de frunze de spanac
Sare
Piper negru macinat
Putin zahar
Putina nucsoara proaspat razuita
O legatura de usturoi verde

alimentatie sanatoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1259 viz    0 com
1783 viz    0 com
1217 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 24 queries | Mysql time :0.010046 (s)