News Flash:

Supa de pastai dulci

31 Martie 2011
1828 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa de pastai dulci
Mod de preparare al acestei retete vegetariene: Pastaile se taie in jumatati si ceapa se taie in inele subtiri. Se curata castravetele de coaja si se taie in felii subtiri. Intr-o oala se pune la fiert jumatate de litru de supa de legume. Se adauga orezul si se fierbe 15-20 de minute sub capac. In acest timp se pune la topit untul sau margarina intr-o oala mare. Se calesc pastaile, ceapa si castravetele. Apoi se adauga restul de supasi se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute la foc potrivit. Spanacul se taie si impreuna cu orezul si restul de supa se adauga la supa de legume. Acesta se lasa sa dea in clocot si se condimenteaza picant cu sare, piper, zahar si nucsoara. Usturoiul verde se taie inele si se presara in supa. Ingredientele retetei vegetariene: 500 g pastai dulci (mazare verde) o lingura si jumatate de unt sau margarina 2 legaturi de ceapa verde 200 g de castraveti de salata 100 de grame de frunze de spanac Sare Piper negru macinat Putin zahar Putina nucsoara proaspat razuita O legatura de usturoi verde
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

alimentatie sanatoasa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1407 viz    0 com
1901 viz    0 com
1350 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019226 (s)