News Flash:

Supa de pastai cu smantana

21 Iulie 2011
2476 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de pastai cu smantana
Ingrediente: 5 morcovi medii 2 cepe albe 2 ardei grasi 750 gr fasole verde pastai 2 oua 100 ml supa de legume sau apa fiarta 170 gr smantana groasa sare piper verde ulei de masline leustean (sau patrunjel, dupa gust) cimbru Mod de preparare: Se incalzeste putin ulei intr-o cratita mare, la foc mic, apoi se adauga morcovii, ardeii si ceapa tocate marunt sau fideluta, dupa gust. Se pune supa de legume sau apa fiarta, se lasa pe foc pana fierbe bine morcovul, apoi se adauga pastaile de fasole rupte in bucati mici. Dupa 10 minute se pun in supa cimbru, piper verde, se mai lasa 15 minute, apoi se asezoneaza cu sare, leustean (sau patrunjel) si cele doua oua batute impreuna cu smantana. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie:
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

margueritte smantana naut vin placinte ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1275 viz    1 com
2551 viz    0 com
1136 viz    0 com
2354 viz    0 com
4520 viz    0 com
1053 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013563 (s)