News Flash:

Supa de pasare cu taitei de casa

10 Mai 2011
3842 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de pasare cu taitei de casa
Ingrediente: 4 l apa 1 gaina grasa si mare 1 buc. morcov potrivit 1 buc. patrunjel 1 buc. pastarnac 1 buc. telina foarte mica 1 buc. ceapa sare piper patrunjel verde Taiteii: 2 oua 1 cescuta cu lapte faina cit cuprinde sare Preparare: Gaina curatata si spalata bine se pune la fiert in apa rece cu putina sare, intr-o oala descoperita, la foc potrivit; dupa primul clocot se ia spuma din supa si, cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavaturile curatate si spalate si piperul. Se continua fierberea cca 1 1/2 - 2 ore. Cand carnea si zarzavaturile sunt fierte, se ia oala de pe foc, se lasa sa se limpezeasca si se strecoara supa. O jumatate din cantitatea de supa se pune din nou sa fiarba impreuna cu taiteii. Cand sunt gata, se pun intr-un castron peste care se adauga si restul de supa, presarandu-se patrunjel tocat fin. Taiteii se prepara astfel: din oua, lapte si faina se formeaza o coca tare care se framanta bine si se lasa sa se odihneasca 30 de minute, acoperita cu un servet. Se imparte aluatul in doua si se intind cu sucitorul foi cat se poate de subtiri, se lasa sa se zvante, se presara cu putina faina, se ruleaza si se taie foarte fin cu un cutit bine ascutit. Se intind taiteii pe o fata de masa si se lasa sa se usuce. Cind sunt destul de uscati, se scutura de faina si se toarna in supa care clocoteste. Se fierb cca 10-15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gaina gulie patrunjel lapte faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2138 viz    0 com
1093 viz    0 com
1927 viz    0 com
896 viz    0 com
1089 viz    0 com
3198 viz    0 com
1098 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013296 (s)