News Flash:

Supa de naut cu legume

18 Martie 2013
2209 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 conserva naut, scurs si clatit
morcov, ardei rosu, mazare, fasole verde (cam 2 maini din toate astea, am folosit congelate)
2 catei mari de usturoi, razuiti
2 linguri ulei
1 ceapa tocata marunt
2 lingurite chimion macinat
zeama de lamaie dupa gust
2 lingurite praf de coriandru
1 lingurita sos Worcester
500 ml apa sau supa de legume

Mod de preparare:


Se incinge uleiul intr-o cratita, se adauga ceapa si usturoiul. Se calesc pana se inmoaie, fara sa se rumeneasca. Se adauga chimionul, se amesteca si se lasa la calit cca 1 min, amestecand continuu. Se adauga nautul, apa sau supa de legume. Inainte de a adauga legumele, scoateti cateva boabe de naut din supa si restul mixati cu ajutorul unui mixer vertical sau de care aveti. Adaugati apoi nautul scos si legumele si se lasa sa fiarba pana se inmoaie legumele. La final se adauga coriandrul, sosul Worcester, sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.
Se presara patrunjel tocat.

Supa de naut cu legume recomandata de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

naut morcov ardei rosu mazare fasole verde ulei chimion macinat apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1914 viz    0 com
1393 viz    0 com
1547 viz    0 com
1618 viz    0 com
1691 viz    0 com
2310 viz    0 com
3137 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019332 (s)