News Flash:

Supa de nasturel

9 Mai 2014
1310 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 g de frunze fragede de nasturel
2 linguri de ulei vegetal
1 ceapa
1/4 lingurita de sare
1 cartof
1/4 lingurita de piper negru macinat
2 1/2 cana de lapte
1/4 cana de smantana lichida grasa
2 1/2 cana de supa de pui
1/2 cana de frunze de nasturel (pentru decor)

Mod de preparare:

Incalzeste uleiul la o temperatura medie intr-o cratita mare. Adauga cartoful curatat si taiat cubulete si ceapa maruntita, asezoneaza-le cu sare si piper si lasa-le la calit timp de 5 minute. Incorporeaza supa de pui si laptele si adu compozitia la fierbere, apoi las-o sa fiarba la temperatura mica timp de 10 minute. Adauga cele 700 g de nasturel si mai fierbe supa timp de 5 minute. Las-o putin la racit si paseaz-o cu ajutorul blenderului. Incalzeste-o din nou, pune-o in boluri individuale si decoreaza-l pe fiecare cu putina smantana lichida si cateva frunze proaspete de nasturel.
Supa de nasturel se serveste fierbinte. Poate fi consumata, ca orice supa crema, alaturi de crutoane crocante sau de fasii subtiri de bacon rumenit.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa retete nasturel supa nasturel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1239 viz    0 com
1181 viz    0 com
1180 viz    0 com
1137 viz    0 com
2709 viz    0 com
1139 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013546 (s)