News Flash:

Supa de morcovi cu portocala

18 Aprilie 2014
941 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg morcovi tocati
ulei de masline
1 ceapa tocata marunt
1 l supa de legume
2 linguri patrunjel
1 portocala

Mod de preparare:

Se incinge o oala mare unsa cu ulei de masline. Punem ceapa la calit amestecand din cand in cand. Adaugam morcovii si amestecam timp de 5 minute. Adaugam supa si lasam sa fiarba. Taiem doua fasii din coaja de portocala si le punem in oala. Lasam la fiert 20 de minute, dupa care scoatem coaja de portocala si o aruncam. Lasam sa se raceasca un pic si punem supa in blender. Stoarcem sucul de la portocala si il punem in supa. Punem din nou supa crema la incalzit. Presaram patrunjel pe deasupra si servim.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supe morcovi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1161 viz    0 com
1086 viz    0 com
14089 viz    0 com
2011 viz    0 com
2346 viz    0 com
1940 viz    0 com
1853 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012782 (s)