News Flash:

Supa de morcovi

14 Octombrie 2011
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de morcovi
Ingrediente: 500 gr morcovi 1 l de apa Mod de  preparare: Morcovii se curata, se spala, se taie in rondele subtiri. Se pun la fiert intr-un litru de apa rece, se fierb 2 ore la foc moale, pana cand morcovii se sfarama cu usurinta. In timpul fierberii se adauga din cand in cand apa pana la litru. Dupa fierbere morcovii se paseaza de doua ori printr-o sita deasa, se completeaza cu apa pana la litru si se pune din nou pe foc, pana dau 2-3 clocote. Se raceste, punandu-se vasul cu supa de morcovi intr-un vas mai mare cu apa rece. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.gradinamea.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi retete vegetariene ciorba radauteana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1449 viz    0 com
1027 viz    0 com
1160 viz    0 com
1101 viz    0 com
1332 viz    0 com
1226 viz    0 com
1081 viz    0 com
2308 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1458 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018104 (s)