News Flash:

Supa de morcovi

21 Iunie 2013
1137 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

ulei de masline
1 ceapa tocata marunt
1 kg morcovi tocati
1 l supa de legume
1 portocala
2 linguri patrunjel

Mod de preparare:

Se incinge o oala mare unsa cu ulei de masline. Punem ceapa la calit amestecand din cand in cand. Adaugam morcovii si amestecam timp de 5 minute. Adaugam supa si lasam sa fiarba. Taiem doua fasii din coaja de portocala si le punem in oala. Lasam la fiert 20 de minute, dupa care scoatem coaja de portocala si o aruncam. Lasam sa se raceasca un pic si punem supa in blender. Stoarcem sucul de la portocala si il punem in supa. Punem din nou supa crema la incalzit. Presaram patrunjel pe deasupra si servim.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi tocati portocala blender supa supa crema
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1043 viz    0 com
1012 viz    0 com
1351 viz    0 com
1088 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1506 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019360 (s)