News Flash:

Supa de morcov cu smantana

16 Mai 2012
1547 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de morcov cu smantana
Ingrediente:

500 g morcovi tocati
1 lingura ulei de masline
1 ceapa tocata
1 ardei capia tocat
1 lingurita ghimbir
1 cartof dulce taiat cuburi
1 l supa de pui
sucul de la o jumatate de limeta
2 catei de usturoi zdrobiti
2 linguri zahar de palmier
200 ml lapte de cocos
150 ml smantana

Mod de preparare:

Se caleste ceapa timp de 2 minute in ulei incins, apoi se adauga ardeiul, usturoiul, ghimbirul, morcovii, cartoful si supa. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 30 de minute. Facem un piure din supa intr-un blender, pe care-l trecem apoi prin sita pentru a retine cojitele. Asezonam cu sare dupa gust si punem din nou la incalzit adaugand sucul de limeta si zaharul. Se bate crema de cocos cu smantana. Punem supa in boluri si deasupra adaugam smantana batuta. Se serveste cu crutoane.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi ceapa ardei capia ghimbir cartof dulce usturoi smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2138 viz    0 com
2301 viz    0 com
17048 viz    0 com
4074 viz    0 com
1692 viz    0 com
1210 viz    0 com
6749 viz    0 com
1739 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1499 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013334 (s)