News Flash:

Supa de morcov

29 Noiembrie 2013
832 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g morcov
1 telina mica
1 ardei gras rosu
1 ceapa alba
sare
piper, dupa gust
1 lingura ulei de masline presat la rece
1,5 l supa de legume/apa plata

Mod de preparare:


Legumele se spala, se cura?a si se taie bucati, se a?eaza intr-un vas termorezistent, se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor timp de 2 ore, la foc mic, pana se coc si se inmoaie bine. Se scot legumele de la cuptor, se rastoarna intr-o oala mai mare, se adauga supa de legume si condimentele si fierb 10 minute. Se stinge focul si se paseaza supa cu ajutorul unui blender vertical, cateva secunde, pana se obtine o consistenta cremoasa si fina. Supa se serveste calduta, decorata cu patrunjel proaspat si crutoane (eventual si o lingura de iaurt degresat).

Supa de morcov recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1150 viz    0 com
2184 viz    0 com
1929 viz    0 com
1606 viz    0 com
1679 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1853 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014458 (s)