News Flash:

Supa de mazare verde

21 Iulie 2011
2412 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de mazare verde
Ingrediente: 500 g de mazare verde 3 morcovi o ceapa paste fainoase pentru supa o legatura patrunjel ulei sare Mod de preparare: Ceapa si morcovii se taie marunt si se inabusa in ulei. Cand s-au calit, se sting cu apa necesara pentru supa. Se adauga mazarea si se lasa sa fiarba pana se inmoaie. Se potriveste de sare, dupa care se adauga pastele fainoase pentru supa si se mai lasa sa fiarba inca 10 minute. Se serveste cu verdeata pe deasupra. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://retete-gustoase.net
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine alba slaninuta patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2742 viz    0 com
2514 viz    0 com
1325 viz    1 com
2576 viz    0 com
1164 viz    0 com
2381 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1496 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013274 (s)