News Flash:

Supa de mazare III

26 Septembrie 2011
936 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de mazare
Ingrediente: 400 g mazare fina, 1 ardei gras rosu, 1 morcov, 1 lingura ulei de masline, 1 ceapa, 1 telina mica, 1 rosie, sare, piper. Mod de preparare: Cureti si speli mazarea, morcovul, ceapa, ardeiul gras, telina si rosia. Tai legumele mari în cubulete si le pui la fiert cu putina sare si cu ulei de masline. Când sunt gata, le strecori (pastreaza apa în care au fiert acestea) si le pasezi. Piureul rezultat îl amesteci treptat cu zeama ramasa si adaugi sare si piper dupa gust.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei gras somon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1212 viz    0 com
1196 viz    0 com
2399 viz    0 com
11721 viz    0 com
1553 viz    0 com
1191 viz    0 com
1226 viz    0 com
2624 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1495 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013795 (s)