News Flash:

Supa de mazare II

26 August 2011
3514 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de mazare II
Ingrediente: 500 g mazare 1 ceapa 1 lingura hrean ras 2 linguri ulei 1 lingura faina 3 catei de usturoi 1 legatura marar sare piper Mod de preparare: Mazarea se spala, se alege de impuritati si se fierbe in apa cu un praf de sare. Ceapa se curata, se toaca si se caleste in ulei. Se adauga usturoiul pisat, apoi faina. Dupa 2 minute se toarna putina apa in oala in care a fiert mazarea. Cand incepe sa fiarba, se pune in oala cu mazare, se adauga hreanul si se mai lasa la fiert cam 10-15 minute. Se presara marar tocat deasupra si se serveste. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somon retete vegetariene rozmarin usturoi marar ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5165 viz    0 com
1377 viz    0 com
1208 viz    0 com
1025 viz    0 com
937 viz    0 com
4044 viz    0 com
975 viz    0 com
1343 viz    0 com
991 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016909 (s)