News Flash:

Supa de mazare cu usturoi si smantana

30 Iulie 2014
3039 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

O ceapa mare (daca se poate, doua legaturi de ceapa verde)
1 cartof potrivit
700-800 gr mazare boabe
1 catel de usturoi
1 litru de supa de legume
O lingurita de zahar
O legatura de menta proaspata
O lingura de suc proaspat de lamaie
2-3 linguri de smantana
2 linguri de ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Incepe sa prepari supa de mazare prin a curata ceapa si a o cali in putin ulei. Adauga cartofii taiati in bucatele si usturoiul maruntit, iar dupa ce s-au inabusit putin adauga supa de legume. Lasa totul sa fiarba, pana ce cartofii sunt bine patrunsi. Pune, in supa, mazarea si fierbe totul 10 minute.

Pastreaza si ferbe separat doua linguri de boabe de mazare pentru garnitura, dupa care, cand sunt fierte, pune-le intr-un castron cu apa rece. Adauga menta tocata marunt, zaharul, sucul de lamaie. Lasa supa sa se racoreasca putin apoi, cu un blender verical, transforma supa in crema.Adauga boabele fierte separat si serveste cu paine prajita.

sursa: femeia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa mazare retete mazare retete usoare ciorbe rapide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1995 viz    0 com
2564 viz    0 com
1832 viz    0 com
1783 viz    0 com
2446 viz    0 com
1852 viz    0 com
2241 viz    0 com
3138 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020382 (s)