News Flash:

Supa de mazare cu smantana

21 Noiembrie 2013
2274 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g mazare boabe
1 morcov
1 telina
2 cartofi
1 cana de smantana
2 linguri de faina
1 l apa plata
sare dupa gust

Mod de preparare:

Mazarea se spala si se fierbe in apa plata, impreuna cu cartoful, morcovul si telina taiate cubulete. Dupa ce au fiert, se scurg de zeama si se paseaza bine (cu blenderul). Se toarna inapoi in oala si se amesteca bine. Separat, se amesteca faina cu smantana si se toarna in oala treptat, amestecand continuu sa nu faca cocoloase. Se da supa intr-un clocot, apoi se stinge focul. Supa de mazare se serveste cu crutoane.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1989 viz    0 com
1751 viz    0 com
1740 viz    0 com
5226 viz    0 com
6926 viz    0 com
1717 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1341 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019032 (s)