News Flash:

Supa de mazare cu prosciutto si smantana

24 Februarie 2012
1541 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de mazare cu prosciutto si smantana
Ingrediente:

600 g mazare congelata
4 felii subtiri de prosciutto
500 ml supa de pui
250 ml apa
80 ml smantana
2 linguri ulei

Mod de prepapare:

Punem la fiert mazarea. Cand incepe sa dea in clocot reducem focul si lasam sa mai fiarba cu vasul partial acoperit inca 10 minute. Lasam apoi deoparte sa se raceasca. Intre timp, se incinge uleiul intr-o tigaie si punem prosciutto la prajit cate 2-3 minute pe fiecare parte. Il scoatem apoi pe servetele de hartie si lasam deoparte. Supa de mazare o procesam intr-un blender si apoi o punem din nou la incalzit. Adaugam sare dupa gust. Punem supa in boluri, punem smantana si asezam deasupra cateva bucatele de prosciutto crocant.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare prosciutto apa smantana ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013691 (s)