News Flash:

Supa de mazare cu maruntaie de pui

10 Mai 2011
2220 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de mazare cu maruntaie de pui
Ingrediente: Maruntaiele si partea cu mult os (din spate) de la un pui o legatura de zarzavat (morcovi, patrunjel) o gulie 200 g de mazare 40 g de ulei 40 g de faina o legatura de frunze de patrunjel sare taitei pentru supa Preparare: Carnea spalata, zarzavatul curatat si taiat felii si mazarea se inabusa in ulei, apoi treptat se adauga faina, dupa care se stinge cu 1,5 l de apa. Se sareaza dupa gust si se lasa la fiert. Cand carnea este aproape gata, se adauga taiteii pentru supa si se lasa in continuare la foc mic. Se serveste cu patrunjel tocat marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

somon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2135 viz    0 com
1093 viz    0 com
1924 viz    0 com
896 viz    0 com
1089 viz    0 com
3192 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1437 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013554 (s)