News Flash:

Supa de mazare cu carne afumata

29 Iulie 2016
3606 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr coaste afumate
300 gr bacon
250 gr mazare
700 gr cartofi
150 gr ceapa
150 gr morcovi
1-2 frunze de dafin
sare
piper
ulei vegetal
putin patrunjel / marar tocat marunt

Mod de preparare:

1. Pune coastele la fiert vreo 30-40 de minute.
2. Scoate apoi coastele din apa si dezoseaza-le. Arunca oasele.
3. Pune carnea inapoi in oala in care a fiert, impreuna cu mazarea spalata bine.
4. Toaca marunt ceapa si baconul, iar morcovul da-l pe razatoare.
5. Undeste ceapa, apoi pune in tigaie morcovul.
6. In alta tigaie prajeste baconul.
7. Spala si curata cartofii, dupa care taie-i cubulete.
8. Pune cartofii in oala.
9. Dupa 3-4 minute incorporeaza baconul si continutul cu ceapa din tigaie. Potriveste de sare si piper. Adauga dafinul.
10. Lasa sa mai dea doua-trei clocote, dupa care arunca foile de dafin.
11. Serveste cu patrunjel sau marar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa mazare supa carne retete supa ciorbe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020773 (s)