News Flash:

Supa de mazare

20 Iunie 2011
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de mazare
Ingrediente: 250 g mazare boabe 1 morcov 1-2 teline 2 cartofi 1 cana de smantana 2 linguri de faina 1 litru de apa plata sare Mod de preparare: Dupa ce se spala mazarea, se fierbe in apa plata impreuna cu cartoful, morcovul si telina taiate cubulete. Apoi se scurg de zeama si se paseaza bine cu blenderul, se toarna inapoi in oala si se amesteca bine. Smantana si faina se amesteca separat si se toarna in oala treptat amestecand continuu, sa nu se faca cocoloase. Se da supa intr-un clocot, apoi se stinge focul. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.r
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa plata fasole smantana cartofi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2203 viz    0 com
5680 viz    0 com
946 viz    0 com
982 viz    0 com
2394 viz    0 com
1036 viz    0 com
1919 viz    0 com
2795 viz    0 com
1076 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1520 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013111 (s)