News Flash:

Supa de mazare

20 Iunie 2011
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de mazare
Ingrediente: 250 g mazare boabe 1 morcov 1-2 teline 2 cartofi 1 cana de smantana 2 linguri de faina 1 litru de apa plata sare Mod de preparare: Dupa ce se spala mazarea, se fierbe in apa plata impreuna cu cartoful, morcovul si telina taiate cubulete. Apoi se scurg de zeama si se paseaza bine cu blenderul, se toarna inapoi in oala si se amesteca bine. Smantana si faina se amesteca separat si se toarna in oala treptat amestecand continuu, sa nu se faca cocoloase. Se da supa intr-un clocot, apoi se stinge focul. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.r
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa plata fasole smantana cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2256 viz    0 com
5728 viz    0 com
1003 viz    0 com
1009 viz    0 com
2451 viz    0 com
1092 viz    0 com
1976 viz    0 com
2850 viz    0 com
1122 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012921 (s)