News Flash:

Supa de loboda cu carne de pui

4 Iunie 2013
2150 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 loboda verde
2-3 morcovi
2 radacini patrunjel
1/4 telina
1 radacina pastarnac
1 ceapa mica
1/4 kg macris
1 pulpa intreaga de pui
200 ml smantana
2 galbenusuri
sare
patrunjel
marar verde

Mod de preparare:

Zarzavatul se spala bine, se curata, se taie bucatele apoi se pune la fiert impreuna cu carnea de pui si 3-4 litri apa. Cand carnea este fiarta o scoatem si o taiem bucatele apoi o punem inapoi in ciorba. Adaugam apoi loboda, spalata si taiata fideluta.
Dupa ce loboda s-a fiert adaugam macrisul spalat si taiat fideluta. Lasam sa mai fiarba 10-15 min, apoi dregem cu galbenusurile amestecate cu smantana. Potrivim de sare si adaugam verdeata tocata. Servim.

Supa de loboda recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

loboda verde radacini patrunjel radacina pastarnac smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1630 viz    0 com
1211 viz    0 com
1776 viz    0 com
2277 viz    0 com
2759 viz    0 com
1355 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013720 (s)