News Flash:

Supa de linte rosie cu bacon

4 Ianuarie 2013
2577 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr linte rosie
2 felii de bacon tocate
20 ml ulei
1 ceapa
1 lingurita cimbru uscat
parmezan ras
1,5 litri supa de pui
smantana
sare
piper
 
Mod de preparare:
 
Incinge o cratita si adauga uleiul. Caleste ceapa timp de 5 minute si adauga apoi si baconul si mai lasa pe foc timp de inca 5 minute. Adauga apoi cimbrul, lintea si supa de pui. Acopera si lasa la fiert timp de 20 de minute. Asezoneaza cu sare si piper. Mai lasa pe foc timp de 20 de minute. Supa de linte si bacon se serveste cu parmezan ras si smantana pe deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

linte rosie ulei ceapa cimbru uscat parmezan smantana sare piper cratita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019712 (s)