News Flash:

Supa de linte cu morcovi si smantana

18 Aprilie 2013
2234 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 linguri smantana
1 lingura marar tocat
1 litru supa concentrata de pui
100g patrunjel (radacina) tocat marunt
350g rubarba tocata
200g ceapa tocata marunt
400g morcovi tocati marunt
300g telina (radacina) tocata marunt
150g linte
2 linguri ulei
350 ml apa fiarta
piper
sare

Mod de preparare:


Inmoaie lintea in apa fiarta timp de 10 minute. Caleste morcovii, ceapa, telina si patrunjelul in 2 linguri de ulei incinse intr-un ceaun, timp de 4 minute. Adauga rubarba si mai lasa pe foc inca 3-4 minute. Scurge lintea si pune-o in ceaun, amestecand. Adauga supa de pui si sare si lasa totul sa dea in clocot. Redu focul, acopera cu un capac si lasa sa fiarba inabusit timp de 35 de minute.

Stinge focul si dupa cateva minute pune o treime din supa pregatita intr-un blender si mixeaza pana se transforma intr-un piure. Pune piureul peste restul de supa si adauga piper dupa gust. Serveste supa cu o lingura de smantana amestecata cu marar tocat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rubarba tocata apa fiarta blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

21179 viz    0 com
2314 viz    0 com
1463 viz    0 com
5043 viz    0 com
1812 viz    0 com
1243 viz    0 com
2097 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1501 (s) | 26 queries | Mysql time :0.018966 (s)