News Flash:

Supa de linte cu crutoane

6 Martie 2013
1588 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

150 g linte rosie
1 capatana usturoi
1 legatura marar
1 lamaie
1 legatura patrunjel
1 paine cu seminte feliata
6 linguri ulei de masline
2 lingurite boabe de mustar
2 foi dafin
¼ lingurita cardamom macinat fin
1 lingurita de chimen macinat fin
1 ceapa
½ lingurita boia dulce
1 morcov
piper
sare

Mod de preparare:

Se spala lintea si se lasa la inmuiat in apa calda, in vasul acoperit. Dupa doua ore, se scurge lintea si se pune la fiert 1 ½ litri de apa impreuna cu morcovul si ceapa curatate si spalate. Adaug condimentele si se fierbe la foc mic pana se inmoaie boabele de linte. Se scot foile de dafin, se pastreaza 3 polonice de boabe de linte intregi, iar restul se paseaza impreuna cu legumele. Se curata usturoiul, se taie fin si se pune la calit pana devine auriu. Se amesteca pireul cu boabele de linte, usturoiul, sare, piper dupa gust si se mai da supa in cateva clocote supa. Se serveste cu rondele de lamaie si crutoane.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

linte rosie capatana usturoi legatura marar lamaie foi dafin ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1684 viz    0 com
1743 viz    0 com
2350 viz    0 com
3183 viz    0 com
1650 viz    0 com
1503 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013074 (s)