News Flash:

Supa de linte cu chifle

2 Noiembrie 2011
799 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de linte cu chifle
Ingrediente: 400 g linte chifle 400 g mix de legume 1 ceapa mica tocata marunt patrunjel tocat 400 g rosii in bulion 500 ml supa de legume 500 ml apa clocotita 1 lingura ulei de masline Mod de preparare: Se incinge uleiul intr-o oala. Se pun ceapa si legumele la calit si se amesteca ocazional. Se lasa 3 minute. Se adauga lintea, rosiile, supa de legume si apa fierbinte in oala. Se acopera si se da in fiert. Se reduce apoi focul la minim si se lasa partial acoperit inca 10 minute. Se adauga patrunjelul si se amesteca. se condimenteaza dupa gust cu sare si optional cu piper. Se serveste supita cu chifle crocante. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene colaci placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1123 viz    0 com
1784 viz    0 com
1006 viz    0 com
3637 viz    0 com
1273 viz    0 com
939 viz    0 com
1531 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015593 (s)