News Flash:

Supa de linte cu chifle

2 Noiembrie 2011
829 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de linte cu chifle
Ingrediente: 400 g linte chifle 400 g mix de legume 1 ceapa mica tocata marunt patrunjel tocat 400 g rosii in bulion 500 ml supa de legume 500 ml apa clocotita 1 lingura ulei de masline Mod de preparare: Se incinge uleiul intr-o oala. Se pun ceapa si legumele la calit si se amesteca ocazional. Se lasa 3 minute. Se adauga lintea, rosiile, supa de legume si apa fierbinte in oala. Se acopera si se da in fiert. Se reduce apoi focul la minim si se lasa partial acoperit inca 10 minute. Se adauga patrunjelul si se amesteca. se condimenteaza dupa gust cu sare si optional cu piper. Se serveste supita cu chifle crocante. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene colaci placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1161 viz    0 com
1861 viz    0 com
1037 viz    0 com
3710 viz    0 com
1339 viz    0 com
978 viz    0 com
1708 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023161 (s)