News Flash:

Supa de limba de porc

3 Noiembrie 2011
2101 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de limba de porc
Ingrediente: 4 bucati limba de porc 100 g dovlecel 50-60 g taitei instant (Rollton) sau taitei pentru supa 1 morcov 1 pastarnac 1 ceapa cateva fire de patrunjel 1 ardei gras galben sau verde 1 cub concentrat de vita 2-3 linguri de ulei piper sare Mod de preparare: Mai intai se pune carnea in apa rece timp de 10-15 minute, apoi se spala si se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare la foc mic. Se ia spuma cand clocoteste, se pune capacul si se lasa cam o ora si jumatate la fiert. Cand e aproape moale se pun legumele intregi spalate si curatate si concentratul. Se mai lasa sa fiarba 30 minute la foc mic. Cand carnea e foarte moale, se scoate din zeama pe o farfurie si se curata de piele si se taie bucati. Intr-o supiera se pun bucatile de carne, zeama clocotita, taiteii instant sau taitei fierti in apa cu putina sare, se drege gustul, se pune putin piper, morcov fiert si se decoreaza cu frunze de patrunjel sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

file dovlecel ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2328 viz    0 com
1038 viz    0 com
2177 viz    0 com
831 viz    0 com
1161 viz    0 com
1861 viz    0 com
1037 viz    0 com
3710 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1753 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017043 (s)