News Flash:

Supa de legume pentru sezonul rece

5 Septembrie 2013
1501 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceapa verde tocata fin
1 pachet (500 g) branza tofu, taiata in cuburi
6 linguri de pasta miso
1 ardei galben, tocat
1 ardei gras tocat
200g fasole decojita
700 ml apa
200 gr supa de legume
3 catei de usturoi tocati
2 cepe galbene, decojite si tocate
1 lingurita sos de usturoi
150 gr ciuperci taiate felii

Mod de preparare:

Caleste ceapa, usturoiul, pasta de usturoi si ciupercile in ulei de masline, la foc mic-mediu timp de 7-8 minute, pana cand ceapa devine translucida. Pune amestecul intr-o oala mare, pe care o vei folosi la gatit supa.
Adauga supa de legume si apa in oala, urmate de fasolea decojita (pui fasolea congelata in apa fierbinte 15 sec si o decojesti), ardei gras si tofu.
Amesteca-le si lasa-le la temperatura medie. Adu amestecul la temperatura de fierbere, apoi reduce caldura si adauga pasta miso.
Amesteca bine si, inainte de servire, adauga ceapa verde.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei galben fasole decojita cepe galbene oala mare pasta miso
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020234 (s)