News Flash:

Supa de legume in dovleac

20 Noiembrie 2012
1854 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0024)
USD: 4.2755 RON (+0.0117)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 dovleac de cca 1 kg
1 dovlecel
1 ardei gras
1 vanata mica
1 morcov mic
1 ceapa mica
verdeata
2-3 catei usturoi romanesc
1 mana de linte
supa de legume
putin ulei pt calit legumele

Mod de preparare:


Se scobeste dovleacul, cu grija sa nu se sparga, apoi se lasa deoparte pana e gata tocanita. Se calesc ceapa si usturoiul in putin ulei, se adauga vanata si dovlecelul cuburi, apoi restul legumelor (tot cuburi) si se inabusa cateva min. Apoi se adauga supa de legume si lintea si se lasa la fiert. Dupa ce toate ingredientele s-au muiat, se condimenteaza tocana, se adauga verdeata si se toarna in dovleacul pregatit dinainte (acesta se foloseste pe post de castron) si se serveste.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac dovlecel ardei gras vanata morcov ceapa verdeata linte tocanita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2338 viz    0 com
2674 viz    0 com
4260 viz    0 com
6880 viz    0 com
2298 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1520 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021852 (s)