News Flash:

Supa de legume deshidratate

15 Aprilie 2013
1398 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

legume deshidratate (rosii, dovlecei, castraveti, ardei gras, morcov, vinete)- cate 1 lingura din fiecare
vegeta naturala (preparata tot in casa)
verdeturi uscate (obtinute cu ajutorul deshidratorului)
2 linguri ulei de masline
sare
piper
1 praf chilli
2 l apa
smantana/ iaurt/ creme fraiche pt. servit (optional)

Mod de preparare:

Am pus toate ingredientele de mai sus in oala minune si am fiert supa 3 minute sub presiune. Am lasat sa se depresurizeze natural (timp in care m-am ocupat de altceva), apoi am transferat totul in blender pentru un minut.

Supa de legume deshidratate recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

legume deshidratate retete supe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013875 (s)