News Flash:

Supa de legume cu smantana

13 Iunie 2013
1028 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

zeama de supa de pui (in lipsa ei, apa)
4 cartofi potriviti
un morcov
1 jumatate de ardei capia
1 ceapa mica
1 capatana mica de conopida
1 galbenus
100 gr smantana lichida
1 cm de radacina de ghimbir razuit
sarr
piper dupa gust

Mod de preparare:

Toate legumele de mai sus se curata, se spala si se pun in apa cu sare la fiert sau supa de pui. Dupa ce au fiert, se dau prin blender impreuna cu ghimbirul razuit, si se pune din nou in oala la fiert.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, si in caz ca nu ati folosit supa, picurati in timpul fierberii si o lingura-doua de ulei.
In ultimele 3 minute de fierbere se adauga si smantana amestecata cu galbenusul. Se serveste cu crutoane de paine.

Supa de legume recomandata de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zeama cartofi potriviti ardei capia conopida galbenus
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

996 viz    0 com
1331 viz    0 com
1076 viz    0 com
2132 viz    0 com
1613 viz    0 com
1197 viz    0 com
1760 viz    0 com
2255 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020194 (s)