News Flash:

Supa de legume cu sfecla si smantana

12 August 2013
1668 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6663 RON (+0.0073)
USD: 4.0270 RON (+0.0049)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 lingura ulei de masline
1 ceapa medie taiata cubulete
1 catel de usturoi pisat
1/2 lingurita de vegeta
1 cutie de rosii decojite la conserva
450 g de sfecla
500 g varza alba taiata subtire
3 morcovi mari cubulete
4 cani de apa
1 cana supa de pui
1 frunza de dafin
3/4 lingurite sare
2 linguri otet din vin rosu
patrunjel taiat fin
smantana degresata

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o oala, adauga ceapa si las-o sa se fragezeasca bine. Adauga usturoiul si vegeta, apoi rosiile si lasa totul la inabusit un minut. Intre timp, curata sfecla si marunteste-o la robotul de bucatarie. Adaug-o apoi in oala, alaturi de varza, morcovi, apa, supa de pui, frunza de dafin si sare. Da focul la intensitate medie si lasa totul la fiert 30 de minute. Scoate apoi dafinul si adauga otetul si patrunjelul.
Supa de legume sofisticata se serveste cu smantana degresata si ardei iute, dupa preferinte.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vegeta sfecla varza alba smantana degresata oala ardei iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1875 viz    0 com
1499 viz    0 com
3073 viz    0 com
1333 viz    0 com
1663 viz    0 com
1431 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1888 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013172 (s)