News Flash:

Supa de legume cu pasta de busuioc

31 Martie 2011
2501 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa de legume cu pasta de busuioc
Mod de preparare al acestei retete vegetariene: Se taie in bucati fasolea verde si se oparaste. Rosiile se cresteaza, se oparasc, se descojesc, se indeparteaza cotorul si samburii si se taie cubulete. Restul legumelor se taie marunt. Ceapa si prazul se prajesc in ulei. Se adauga jumatate din cantitatea de rosii, cartofi si frunze de patrunjel. Desupra se pune supa si se fierbe sub capac 3 sferturi de ora. Fasolea, dovleacul si taiteii se pun in supa si acesta se fierbe inca un sfert de ora fara capac. Usturoiul se maesteca cu busuioc si cascaval. Treptat se adauga uleiul de masline, apoi se sareaza si se pipereaza. Pasta se amesteca cu putina supa. Apoi se toarna deasupra restul de supa si se presara rosiile ramase. Ingredientele retetei vegetariene: Pentru supa: Cate 100 g de fasole alba si fasole rosie 2 rosii, 1 praz mic 2 cepe mari, 1 cartof mare 125 g de fasole verde 1 morcov mijlociu 300 g de dovleac, 1 lingura de supa si jumatate de ulei de masline 75 grame de taitei mai grosi Pentru pasta: 3 catei de usturoi zdrobiti 10 – 12 linguri de supa de busuioc taiat marunt 6 linguri de supa de parmezan razuit 6 linguri de supa de ulei de masline, sare Piper negru macinat
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1396 viz    0 com
1891 viz    0 com
1338 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1456 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013114 (s)