News Flash:

Supa de legume cu gris si unt

4 Noiembrie 2011
794 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de legume cu gris si unt
Ingrediente: 1 lingura gris 1 cartof 1 dovlecel 1 morcov 1 gulie 1 ceapa mica ½ telina ½ rosie 1 lingura mazare verde 1 lingurita faina 1 cubulet unt sare Mod de preparare: Legumele curatate se taie in bucati mari si se pun la fiert in 500 ml apa clocotita. Se fierb la foc mic circa 2 ore. Pe parcurs, daca scade prea mult zeama, se mai completeaza cu apa fierbinte. Dupa ce au fiert, legumele se strecoara, iar zeama rezultata se pune pe foc adaugandu-se grisul in ploaie. Untul se topeste intr-o tigaie si in el se rumeneste faina. Se toarna supa de legume peste gris si se mai lasa pe foc 5-10 minute. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene unt paine alba ceapa telina dovlecel passata
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1224 viz    0 com
891 viz    0 com
955 viz    0 com
1441 viz    0 com
912 viz    0 com
1340 viz    0 com
1403 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1353 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016221 (s)