News Flash:

Supa de gulii umplute cu carne

7 Noiembrie 2011
3715 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de gulii umplute cu carne
Ingrediente: 8-10 gulii 500 g carne tocata 150 g orez smantana 1 ou frunze de patrunjel 3 morcovi 1 radacina de patrunjel 2 cepe piper sare Mod de preparare: Se pune apa la fiert si se curata morcovii,patrunjelul si ceapa. Se taie marunt si se pun la fiert,adaugand sare si piper dupa gust. Se curata de coaja guliile, se scobesc cu o lingura, iar miezul rezultat se taie si el marunt si se pune in oala. Se pregateste umplutura din carne tocata, orez, ou,frunze patrunjel tocat, sare si piper. Dupa ce se umplu guliile, se pun la fiert,lasandu-se la foc pana se inmoaie. Se adauga o mana buna de patrunjel verde tocat, se stinge focul si se serveste supa dreasa cu smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne tocata delikat smantana morcovi sos barbeque ceapa marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4740 viz    0 com
3694 viz    0 com
3224 viz    0 com
3509 viz    0 com
3347 viz    0 com
2606 viz    0 com
3113 viz    0 com
3166 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1815 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019349 (s)