News Flash:

Supa de gulie cu dovlecel

16 Septembrie 2011
4276 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de gulie cu dovlecel
Ingrediente: 2 gulii potrivite 1 ceapa mica 300 g rosii cherry 1 cartof mic 1 morcov 1 dovlecel putina fidea 1-2 linguri ulei leustean verde sare Mod de preparare: Se spala legumele, se curata, se calesc in ulei (cu exceptia rosiilor), apoi se sting cu apa. Cand sunt fierte pe jumatate, se pun rosiile taiate in jumatate, se potrivestede sare si de adauga fideaua. Se decoreaza cu leustean verde. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene oase afumate dovlecel branza almette fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1660 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022770 (s)