News Flash:

Supa de Guias (gulyas Leves)

20 Iunie 2011
3077 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de Guias
Ingrediente: 2-3 cepe 1-2 linguri untura 1 kg carne de porc sare piper boia patrunjel verde 3-4 morcovi 2-3 buc patrunjel radacina 1 varza alba 1 ceapa intreaga 1/4 telina radacina 2-3 cartofi 2-3 linguri ulei 1 lingura vegeta 1 mana de fidea Mod de preparare: Se caleste ceapa in untura bine incinsa, apoi se pune carnea, care se prajeste. Se condimenteaza cu putina sare, piper, boia. Dupa omogenizare, se adauga apa cat sa acopere carnea si se fierbe inabusit, la foc mic, pana ce carnea este facuta. Apoi se ia de pe foc si se pune deoparte. Separat, intr-o oala, se pun 3 l apa cu vegeta (sau zeama cu oasele fierte), iar cand incepe sa fiarba se adauga morcovul, patrunjelul, telina, taiate rondele si calite in prealabil in putin ulei, ceapa si varza, intregi, iar la sfarsit, cand sunt aproape facute, cartofii taiati cubulete. Se adauga fideaua sau galustele pregatite (din ou desfacut cu putina apa, faina si un praf de sare; se omogenizeaza si se pun in supa care clocoteste cu ajutorul unei furculite, sub forma unor zdrente). Cand zarzavatul este fiert, se toarna amestecul cu carne in oala cu legume, se condimenteaza, se scoate din supa ceapa intreaga si varza, se presara cu patrunjel verde tocat. Se ia vasul de pe foc, se acopera cu un capac si se lasa 5 minute sa patrunda aromele. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.freewb.hu
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

patrunjel verde mirin cartofi branza framantata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4330 viz    0 com
1736 viz    0 com
1157 viz    0 com
1031 viz    0 com
3096 viz    0 com
1848 viz    0 com
1061 viz    0 com
3512 viz    0 com
1925 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010956 (s)