News Flash:

Supa de galuste cu pastarnac

30 Aprilie 2012
1971 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de galuste cu pastarnac
Ingrediente:

1/2 piept de pui
gris
5-7 cartofi
4 morcovi
1 telina potrivita
1 pastarnac
4 oua
sare

Mod de preparare:

Se pune pieptul de pui la fiert. Legumele se curata si se taie in sferturi si se pun separat la fiert. Fiind mai concentrata supa va fi mult mai gustoasa. Dupa ce au fiert legumele si pieptul de pui, se scot din supe. Tocam carnea si legumele le amestecam cu maioneza. Va rezulta o salata. Amestecam cele doua supe si le punem pe foc.
Intre timp, batem cele patru oua cu un praf de sare si adaugam gris in ploaie amestecand continuu cu furculita pana cand capata consistenta unei smantani mai cremoase (mare atentie sa nu fie prea groasa caci ies galustele tari). Pentru a incerca consistenta galustelor se pune una la fiert de proba. Se fierb galustele aproximativ 20-25 de minute. Potrivim de sare, oprim focul si presaram putin leustean si patrunjel.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gris cartofi morcovi telina pastarnac oua sare supe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4421 viz    0 com
3356 viz    0 com
2522 viz    0 com
2831 viz    1 com
4329 viz    0 com
2937 viz    0 com
6775 viz    0 com
1513 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014077 (s)