News Flash:

Supa de gaina

25 Iulie 2011
1175 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de gaina
Ingrediente: jumatate de gaina piper boabe 2 morcovi 2 patrunjei o bucata telina 2 oua gris ulei Mod de preparare: Se pune apa in cucta pana la jumatate. Se pun gaina, boabele de piper si zarzavatul. Se lasa la foc mic 1h si 15 min. Cand e gata, se scoate zarzavatul si supa se strecoara. Se pune din nou la foc mic, cu o lingura de vegeta. Intre timp se fac galustele de gris. Se bat bine ouale cu grisul, un praf de sare si o lingurita mica ulei, pana devin o pasta mai groasa, nu prea tare. Se ia cu lingura si se pune in supa cand da in clocot. Se lasa 15 minute, dupa care se inchide focul. Se presara patrunjel si se acopera cu un capac. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmiggiano morcovi telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

15695 viz    0 com
1458 viz    0 com
1164 viz    0 com
995 viz    0 com
1085 viz    0 com
2436 viz    0 com
2753 viz    0 com
2536 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013062 (s)