News Flash:

Supa de gaina

25 Iulie 2011
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de gaina
Ingrediente: jumatate de gaina piper boabe 2 morcovi 2 patrunjei o bucata telina 2 oua gris ulei Mod de preparare: Se pune apa in cucta pana la jumatate. Se pun gaina, boabele de piper si zarzavatul. Se lasa la foc mic 1h si 15 min. Cand e gata, se scoate zarzavatul si supa se strecoara. Se pune din nou la foc mic, cu o lingura de vegeta. Intre timp se fac galustele de gris. Se bat bine ouale cu grisul, un praf de sare si o lingurita mica ulei, pana devin o pasta mai groasa, nu prea tare. Se ia cu lingura si se pune in supa cand da in clocot. Se lasa 15 minute, dupa care se inchide focul. Se presara patrunjel si se acopera cu un capac. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

parmiggiano morcovi telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

11523 viz    0 com
1282 viz    0 com
1029 viz    0 com
877 viz    0 com
979 viz    0 com
2279 viz    0 com
2607 viz    0 com
2323 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023350 (s)