News Flash:

Supa de fasole verde cu smantana si costita afumata

10 Mai 2011
2659 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de fasole verde cu smantana si costita afumata
Ingrediente: 500 g de costita afumata 1 kg de fasole verde o ceapa mai mare 2-3 morcovi 2 radacini de patrunjel sare smantana verdeata Preparare: Costita afumata se taie bucati si se pune la fiert cu ceapa tocata si cu zarzavatul curatat, spalat si taiat cubulete. Cand zarzavatul si costita sunt aproape fierte, adaugam fasolea verde aleasa si rupta bucati. Dupa ce si fasolea s-a fiert, potrivim supa de sare si o dregem cu smantana (cel mai bine este ca smantana sa fie pusa in farfurii si nu in toata oala, ca sa nu se acreasca) si servim cu verdeata pe deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole verde smantana mujdei garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2396 viz    0 com
1240 viz    0 com
2033 viz    0 com
971 viz    0 com
1167 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019777 (s)