News Flash:

Supa de fasole cu salata verde

23 Iunie 2011
2692 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de fasole cu salata verde
Ingrediente: 250 g fasole uscata 1 morcov 1/2 telina 2-3 catei de usturoi 1/2 ceapa alba 1 salata 1 leg marar 2 ling faina ulei otet sare Mod de preparare: Se lasa la inmuiat fasolea peste noapte, apoi se fierbe cu legumele obisnuite oricarei fasoli, fara afumatura traditionala. Se face un rantas usor, nu foarte prajit, se stinge cu zeama in care a fiert fasolea, se fierbe 15 minute si se adauga peste boabe. Salata se taie, se pune in supa si se stinge focul. Cand supa e complet rece, se adauga mararul. Se acreste cu o lingura, doua, de otet. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.culinaronline.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceaoa masline negre usturoi telina marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1050 viz    0 com
1334 viz    0 com
2066 viz    0 com
1079 viz    0 com
1096 viz    0 com
1145 viz    0 com
1177 viz    0 com
2328 viz    0 com
2593 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014293 (s)