News Flash:

Supa de fasole cu salata verde

23 Iunie 2011
2055 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de fasole cu salata verde
Ingrediente: 250 g fasole uscata 1 morcov 1/2 telina 2-3 catei de usturoi 1/2 ceapa alba 1 salata 1 leg marar 2 ling faina ulei otet sare Mod de preparare: Se lasa la inmuiat fasolea peste noapte, apoi se fierbe cu legumele obisnuite oricarei fasoli, fara afumatura traditionala. Se face un rantas usor, nu foarte prajit, se stinge cu zeama in care a fiert fasolea, se fierbe 15 minute si se adauga peste boabe. Salata se taie, se pune in supa si se stinge focul. Cand supa e complet rece, se adauga mararul. Se acreste cu o lingura, doua, de otet. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.culinaronline.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceaoa masline negre usturoi telina marar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

949 viz    0 com
1243 viz    0 com
1944 viz    0 com
995 viz    0 com
966 viz    0 com
1071 viz    0 com
1051 viz    0 com
2145 viz    0 com
2508 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1818 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012203 (s)