News Flash:

Supa de dovlecel cu sunca

16 Iunie 2011
1961 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de dovlecel cu sunca1
Ingrediente: 3 dovlecei 1 praz 3 cartofi 100 g. sunca 1/2 pahar vin alb 3 linguri ulei piper sare Mod de preparare: In cele 3 linguri de ulei se pun la prajit legumele (dovleceii si cartofii taiati in cuburi, iar prazul in feliute) impreuna cu sunca taiata cubulete. Dupa cateva minute, se pune vinul si se lasa sa se evapore, apoi se adauga sare, piper si 1 l de apa. Se  acopera si se lasa sa fiarba 20 de minute. Se serveste foarte calda. surrsa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz busuioc cartofi carnati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1174 viz    0 com
3784 viz    0 com
2045 viz    0 com
6486 viz    0 com
4110 viz    0 com
1052 viz    0 com
2066 viz    0 com
2544 viz    0 com
1292 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012233 (s)