News Flash:

Supa de dovlecel

20 Iunie 2011
2888 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de dovlecel
Ingrediente: Pulpa de dovlecei 1 ardei 1 ceapa marar sare 2 linguri de faina 2 linguri de ulei smantana orez ou Mod de preparare: Se pun la fiert pulpa de dovlecel, ardeiul spalat si taiat in doua, cu ceapa si sare. Cand a fiert dovleacul, se scot ceapa si ardeiul iar dovleacul se lasa in apa in care a fiert (asta va fi supa). Se face un rantas din faina, ulei si un strop de apa. Se amesteca cele doua (rantasul si supa) si se pune din nou la fiert. Atunci cand incepe sa fiarba supa, se adauga orezul spalat, cate o lingurita de fiecare portie. Dupa ce orezul e gata fiert, se sparge un ou intr-o farfurie sau castron, se amesteca cu smantana si apoi se adauga putina supa, se omogenizeaza si se toarna peste supa din oala. La sfarsit, se presara marar. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

radacini patrunjel ardei faina smantana delikat
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3179 viz    0 com
4354 viz    0 com
1763 viz    0 com
1180 viz    0 com
1057 viz    0 com
3124 viz    0 com
1873 viz    0 com
1078 viz    0 com
3586 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012895 (s)