News Flash:

Supa de dovlecel

20 Iunie 2011
2962 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de dovlecel
Ingrediente: Pulpa de dovlecei 1 ardei 1 ceapa marar sare 2 linguri de faina 2 linguri de ulei smantana orez ou Mod de preparare: Se pun la fiert pulpa de dovlecel, ardeiul spalat si taiat in doua, cu ceapa si sare. Cand a fiert dovleacul, se scot ceapa si ardeiul iar dovleacul se lasa in apa in care a fiert (asta va fi supa). Se face un rantas din faina, ulei si un strop de apa. Se amesteca cele doua (rantasul si supa) si se pune din nou la fiert. Atunci cand incepe sa fiarba supa, se adauga orezul spalat, cate o lingurita de fiecare portie. Dupa ce orezul e gata fiert, se sparge un ou intr-o farfurie sau castron, se amesteca cu smantana si apoi se adauga putina supa, se omogenizeaza si se toarna peste supa din oala. La sfarsit, se presara marar. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

radacini patrunjel ardei faina smantana delikat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3380 viz    0 com
4401 viz    0 com
1809 viz    0 com
1226 viz    0 com
1110 viz    0 com
3168 viz    0 com
1913 viz    0 com
1121 viz    0 com
3664 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013822 (s)