News Flash:

Supa de dovlecei si couscous

29 August 2011
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de dovlecei si couscous
Ingrediente: 30 gr unt de masa 1 fir de praz, de marime medie 2 morcovi mici 1 lingurita varf Vegeta 4 dovlecei, marime medie 100 ml smantana 100 gr couscous sare piper negru frunze de telina apa Mod de preparare: Intr-un vas adanc se pune untul la topit, apoi se adauga morcovii rasi pe razatoarea mare si prazul tocat marunt, pana se inmoaie bine. Dupa 7-8 minute, se adauga Vegeta si apa cat sa le acopere si se lasa la fiert 10 minute, la foc mic. Se curata dovleceii de cotor si eventualele seminte, se taie in cubulete si se adauga la mancare, iar dupa 10 minute, se scot, se trec prin blender si se adauga inapoi. Se adauga couscous-ul, se lasa 5-6 minute pana fierbe, apoi se adauga smantana, frunzele de telina, sare, piper si se opreste focul. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene dovlecel busuioc morcovi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1267 viz    0 com
1438 viz    0 com
4019 viz    0 com
1031 viz    0 com
1622 viz    0 com
2159 viz    1 com
1153 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1675 (s) | 37 queries | Mysql time :0.030298 (s)