News Flash:

Supa de dovlecei cu ceapa si usturoi

13 Februarie 2014
1463 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri ulei de masline
1 ceapa tocata marunt
2 catei de usturoi tocat
750 g dovlecei dati prin razatoare
500 ml supa de legume
100 ml smantana

Mod de preparare:


Se incinge ulei in oala si se pune ceapa la calit 2 minut. Se adauga usturoiul si se mai lasa 30 de secunde. Se adauga dovleceii si se lasa 2 minute amestecand continuu. Se pune supa, se acopera oala cu un capac si se da in clocot. Dupa ce a dat in clocot se da focul la intensitate minima si se mai lasa la fiert 7 minute partial acoperit. Se pune supa intr-un blender si se mixeaza pana se obtine o crema de supa, care se pune din nou in oala si se amesteca la foc mediu cu smantana. Se mai lasa la fiert 3-5 minute. Se serveste imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa-crema dovlecei supa dovlecei retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2888 viz    0 com
1309 viz    0 com
1560 viz    0 com
1879 viz    0 com
2719 viz    0 com
1546 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013941 (s)