News Flash:

Supa de dovlecei cu busuioc

3 Iunie 2013
1628 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

sare
40 g busuioc proaspat tocat
1.2 litri supa concentrata de pui sau legume
4 linguri ulei de masline
3 catei usturoi
1 ceapa
300 g dovlecei
piper

Mod de preparare:

Taie in cubulete dovleceii curatati. Toaca usturoiul si ceapa. Caleste-le pe toate in uleiul de masline incins pana cand se inmoaie. Toarna in aceeasi oala 1 litru din supa concentrata si lasa sa dea in clocot. Da focul mic si lasa sa fiarna inca 10 minute.

Adauga trei sferturi din frunzele de busuioc si ia de pe foc. Cu un blender paseaza totul pana cand devine un piure gros. Condimenteaza cu sare si piper si lasa supa la racit. Pune-o la rece peste noapte. Restul de frunze de busuioc le vei pune cu restul de supa concentrata in tavi pentru cuburi de gheata la congelator.
Cand servesti supa vei pune in fiecare bol cate un cub de supa inghetata si langa el cate o felie de lamaie.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1209 viz    0 com
1775 viz    0 com
2275 viz    0 com
2757 viz    0 com
1354 viz    0 com
1515 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018576 (s)