News Flash:

Supa de dovlecei cu broccoli si usturoi

5 August 2013
1944 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g dovlecei
350 g broccoli
1 ceapa medie
2 catei usturoi
1.2 l supa de legume
100 ml smantana
1 lingura ulei
1 varf lingurita usturoi granulat

Mod de preparare:
 
Calim ceapa si usturoiul tocate marunt, in ulei. Adaugam dovleceii spalati, curatati de coaja si taiati cuburi. Perpelim pe foc in jur de 1 minut, apoi adaugam  compozitia in supa de legume. Fierbem dovlecelul 5 minute, apoi adaugam broccoli si le fierbem impreuna aproximativ 15 minute.

Scoatem legumele si le pasam cu un mixer vertical impreuna cu 800 ml supa. Putem pastra cateva buchetele foarte mici pentru a decora bolul de supa.

Luam un polonic din supa ramasa si dam intr-un clocot cu usturoiul granulat. Turnam peste crema de dovlecei si broccoli. Adaugam smantana si daca mai este nevoie zeama in care au fiert legumele, in functie consistenta pe care o dorim pentru supa.

Sfat: Supa se serveste imediat, impreuna cu crutoane. Deasupra se poate orna cu putin cascaval ras (recomand utilizarea parmezanului).

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei broccoli smantana usturoi granulat mixer vertical polonic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1551 viz    0 com
3124 viz    0 com
1380 viz    0 com
1711 viz    0 com
1490 viz    0 com
1254 viz    0 com
5014 viz    0 com
1443 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011768 (s)